echo 'The time is aa '.date( 'H:i:s', time() );

RECEPT PÅ

MINGELMAT

MINGELMAT

Även om vi inte kan hjälpa dig med allt, så kan vi i varje fall hjälpa dig med det här; på den här sidan har vi samlat ett helt gäng med goda, enkla, härliga och klockrena recept för att göra vilken bjudning som helst till en succé!

Vare sig du är en mästarminglare som älskar att vara spindeln i nätet och vill sätta ihop en storfest där gästlistan består av arbetskollegor, barndomsvänner, flyktigt bekanta och kusinens pojkväns gamla mattelärare eller om du vill ha en mer tillbakadragen, gemytlig och mysig kväll tillsammans med dina nära och kära, så kommer du garanterat att hitta något här.

Vi har blandat säkra klassiker med spännande, nyskapande och kreativa tilltugg och mingelmat – de allra flesta är dessutom relativt lättlagade, så du behöver inte känna dig stressad om du inte titulerar dig som mästerkock. Här har vi samlat recepten för det häftiga partyt, den efterlängtade after-worken, den livade festen, det svårschemalagda kompis-hänget, årets första picknicken, det trivsamma knytkalaset eller den romantiska kärleksmiddagen.

Visste du förresten att ordet mingel är ett direkt låneord från engelskans ”mingle” som innebär att ”mixa”? Det är alltså en tillställning där människor träffas för att knyta nya kontakter, blandas, umgås och småprata för att bekanta sig och kanske hitta nya vänner för livet. Är det inte bland det trevligaste som finns, så säg!