Ingredienser – fyllning 1
- 200 g refried beans
- 2-3 st jalapeno
Ingredienser – fyllning 2
- 200 g pulled chicken
- 1-2 dl barbecuesås
Ingredienser – fyllning 3
- 1 sats tomatsalsa
- 1 kruka valfri sallad -strimlad
- 1 dl creme fraiche
Quesadillas är ofantligt gott och ofantligt enkelt! Det är väl ingen direkt hemlighet att smält ost gör det mesta mycket, mycket godare. Smarrig fyllning mellan två tortillabröd som grillas i panna. Och en rivig pepparotsdipp till. Svårare än så behöver det inte vara att skapa smakmagi.
Placera tortillan i en varm stekpanna, strö på feta- och mozarellaost och låt det smälta in lite.
Lägg sedan på valfri fyllning. Vik över ena kanten för att bilda en halvmåne, och tryck till.
Stek din quesadilla på bägge sidor på svag värme tills de är gyllenbruna och spröda.
Ta upp ur panna, dela 1-3 gånger och servera direkt med dipp.
Ingredienser – fyllning 1
Ingredienser – fyllning 2
Ingredienser – fyllning 3
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar, späd med lite vatten till önskad konsistens.